Een zorg minder!
Werken bij tekst

Er wordt stevig geschud aan de agrarische sector. Wij brengen rust en ruimte door agrarische ondernemers te ontzorgen. Dit doen we door uit te leggen wat het nieuwe landbouwbeleid voor effect heeft op hun bedrijf. Zodat zij zich bezig kunnen houden met boeren in plaats van met inlezen in de nieuwste regels van RVO. We houden deadlines in de gaten en zorgen dat de administratie rondom het mestbeleid goed en volledig op orde is. Daarnaast houden we ons bezig met vergunningen, salderen van stikstof, en alles wat komt kijken bij de discussie rondom het stikstofbeleid.

Eén van onze krachten is ons intern overleg en de discussie die we voeren. Hier geen lange vergaderingen, tijdens de koffie bespreken we de laatste ontwikkelingen in de sector. Zo blijven we op de hoogte maar zijn we vooral bezig met wat we leuk vinden: werken voor de boer. Je vindt hier een gezellig en informeel team dat altijd bereid is om elkaar ergens mee te helpen. We zijn verantwoordelijk voor onze eigen klanten, maar uiteindelijk zorgen we samen dat al het werk gedaan wordt. Eén keer per jaar houden we een heidedag waarin iedereen meedenkt over de toekomst van het bedrijf.

Praktisch gezien zijn januari en mei de drukste maanden op kantoor, dan wordt het mestbeleid van het jaar ervoor afgerond en de Gecombineerde Opgave ingediend. Verder is er altijd genoeg te doen, maar zijn de werktijden flexibel. Moet er een snee gras van het land of is er iets anders wat even aandacht vraagt dan is dat allemaal mogelijk.

Spreekt dit je aan en zoek je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste adviseurs of mensen die dat graag willen worden.
Kijk bij onze vacatures voor meer informatie!

Hans Rietveld Agrarisch Advies logo
Hans Rietveld Agrarisch Advies
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Hans Rietveld Agrarisch Advies | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM