Een zorg minder!
Tekst [Wet Natuurbescherming]

Wet Natuurbescherming (WNb)

De Wet Natuurbescherming is in het leven geroepen om dier- en plantsoorten te beschermen binnen bepaalde Natura 2000 gebieden.

De regelgeving rondom deze wet houdt de gemoederen binnen en ook buiten de agrarische sector erg bezig. De laatste perioden zijn er veel gerechtelijke uitspraken geweest waarmee het beleid is veranderd.

Wie zijn wij voor u?

Wij zijn een partij met jarenlange expertise rondom vergunningverlening in het kader van de Wet Natuurbescherming. Als u al langere tijd verbonden bent met Hans Rietveld Agrarisch Advies is de kans groot dat wij een uitgebreid dossier van uw vergunningen hebben. Bent u nog niet met ons verbonden, of nog niet op het gebied van vergunningverlening, dan maken wij graag voor u inzichtelijk hoe u er vergunningstechnisch voor staat. Door met beide benen in de praktijk te staan zijn wij in staat het juiste advies te geven rondom stikstof, ook in relatie tot overige procedures waarin stikstofruimte gewijzigd wordt.

Wat doen wij voor u?

Op het moment dat u ons het vertrouwen geeft om uw vergunningendossier op te pakken, besteden wij daar alle zorg aan. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht wanneer u uitbreidingsplannen heeft of wanneer u uw dossier wilt actualiseren. Zo zijn wij actief binnen het legaliseren van de PAS-meldingen, denken wij mee over het staken van een bedrijf en het inzetten van uw stikstof referentie binnen een andere inrichting. 

Hans Rietveld Agrarisch Advies logo
Hans Rietveld Agrarisch Advies
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Hans Rietveld Agrarisch Advies | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM