Een zorg minder!
Juridische bijstand - Bouw advies

Juridische bijstand

Het overkomt u als agrariër vast weleens, dat u te goeder trouw mest laat aanvoeren door een goede kennis of mesttransporteur. De aanvoer geschiedt volledig naar het inzicht van deze persoon. Waarom ook niet? Het is tenslotte al jaren goed gegaan. Maar net die ene keer voert een controleur een steekproefcontrole uit op uw bedrijf en wat blijkt, er is teveel aangevoerd. Wat een narigheid kan hierdoor ontstaan. Van het één komt het ander en voordat u het weet, wordt u bericht om voor de rechtbank te verschijnen. En dan? Is het proces wel eerlijk en volgens wet verlopen? Kan er nog bezwaar worden gemaakt? Volgt een boete? Hoe hoog? Op dat moment kunnen er zoveel vragen zijn waarop u direct een antwoord wenst.

Dat antwoord en die rechtsbijstand kan u door Hans Rietveld Advies geboden worden. De laatste jaren is met betrekking tot juridische bijstand een zekere ervaring en expertise opgebouwd. In het voorbeeld is uitgegaan van een overtreding in de mestwetgeving. Maar ook op andere wetten en beleid binnen het bestuurs- en strafrecht kunnen wij u bijstaan. Daarnaast vinden klanten het prettiger als zij de last die ze meedragen aan een deskundige kunnen toevertrouwen. Waardoor zij zich weer volledig kunnen richten op het bedrijf.

Ook op het gebied van Ruimtelijk Ordening en Milieu staan wij onze klanten juridisch bij. Bijvoorbeeld wanneer een nieuw vastgesteld bestemmingsplan, nadeel en schade teweegbrengt aan de uitvoering van het agrarisch bedrijf.
Naast onze eigen kennis en kunde hebben wij altijd nog de beschikking over externe juristen en advocaten die voor ons werkzaam zijn, daarom willen wij samen met u een goede afweging maken wanneer voor een zaak externe juristen ingeschakeld moeten worden.
Kortom, verkeerd u in een situatie waarin uw juridische bijstand wenst, informeer geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden, bovendien hanteren wij nog steeds een vriendelijk uurtarief.

Klik HIER voor een gedetailleerd schema van de verschillende processen / zaken waarbij Hans Rietveld Advies u in kunt bijstaan.

Hans Rietveld Agrarisch Advies logo
Hans Rietveld Agrarisch Advies
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2021 Hans Rietveld Agrarisch Advies | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM